Acasa | Despre Noi | Harta Site | Contact

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
 
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
 
 
 
         
   
Despre noi

        Firma Devi Geto Industrial a luat fiinta in anul 2002, constituita in exclusivitate din capital autohton. Firma este certificata ISO 9001 IQ-NET. Suntem una dintre firmele de specialitate din zona. La baza firmei au stat urmatoarele caracteristici: respect, pasiune, profesionalism, fiabilitate, inovatie, performanta.

          Dezvoltarea rapida a companiei se datoreaza in principal activitatii departamentelor de contactare / ofertare / vanzare, care dispun de o vasta experienta in tot ceea ce fac si in prezentarea, utilizarea si punerea la dispozitia oricarui client a echipamentelor inteligente din cadrul sistemelor autonome de energie.

 
 

          Firma modernizeaza si inoveaza continuu, astfel ca unele dintre solutii reprezinta noutati pe piata sistemelor autonome de energie din Romania. Drept urmare, in prezent societatea are in oferta de comercializare o gama foarte diversificata de produse. Aceste produse si servicii onorate satisfac exigentele pietei romanesti la un raport calitate / pret greu de concurat. Cu ajutorul unui personal complet, tanar, dinamic, flexibil si ambitios, firma noastra dispune de produse / echipamente si conditii competitive din punct de vedere tehnico-financiar. Firma acorda o atentie sporita suportului tehnic si material pentru partenerii sai, in scopul promovarii acestui suport cat mai profesional la adresa utilizatorilor finali. Pentru viitor, firma noastra vizeaza o dezvoltare rapida, diversificarea gamei de produse si servicii puse la dispozitia clientilor, precum si aducerea unui suport activ la dezvoltarea mediului de afaceri din Romania. Inovatia este cheia raspunsurilor pe care le oferim. Valoarea în crestere a companiei noastre si succesele pe termen lung pe care le-am avut impreuna cu clientii nostri, demonstreaza ca noi gasim solutiile de care fiecare are nevoie in aplicatiile sale.

          Un department cu echipamente agro-industriale va sta la dispozitia clientilor in acest domeniu. Acest proiect are in vedere dezvoltarea si utilitatea necesitatilor diversilor clienti atat din zona cat si pentru cei din afara acesteia.