Acasa | Despre Noi | Harta Site | Contact

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
 
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
 
 
 
 
  Grupuri electrogene (cu pornire manuala si pornire electrica)
 
              Devi Geto Industrial ofera o gama larga de solutii standard de putere pe piaţă cu grupuri electrogene de nivel mondial.

          De la 1 la 2200 kVA, alimentare cu combustibil diesel sau benzina, grupuri electrogene care sa solutioneze fiecare necesitate in diferitele domenii: industriale, centre comerciale, proiecte de construcţii şi de telecomunicaţii. Generatoarele comercializate de noi sint echipate cu motoare de înaltă calitate.

          Dotate cu panouri automate de comanda si panouri de comutare prin transfer automat (AAR), produsele sint certificate ISO 9001 si ISO14001.

 
 
           Deoarece fiecare aplicatie este unica, noi va vom oferi de fiecare data solutia optima pentru aplicatia dvs. personalizata fiecarui proiect. Vom folosi solutia ideala pentru alimentarea cu energie electrica, folosind grupuri electrogene de avarie sau de productie, indiferent de domeniul de activitate.

         Pentru alegerea unui grup electrogen care sa corespunda cerintelor dvs. si pentru o eficienta in aplicatie, va oferim o gama larga si completa de servicii, dimensionare, pozitionare, punere in functiune.

         Raspundem cu promptitudine si profesionalism oricarei solicitari venite din partea clientilor, deci pentru orice aplicatie va rugam sa ne contactati sau sa transmiteti solicitarea dvs la nr. de fax sau prin e-mail.
 
         
     
         
     
         
  < Inapoi la produse