Acasa | Despre Noi | Harta Site | Contact

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
 
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
 
 
 
 
  Incalzire in pardoseala - interior
 
   

          Ce este incalzirea in pardoseala?

          Incalzirea in pardoseala, o idee folosita initial de romanii antici, devine inca o data cea mai populara forma de incalzire in Statele Unite ale Americii, Marea Britanie si alte tari din Europa. Datorita confortului superior si eficientei, oamenii descopera ca sistemul radiant de incalzire in pardoseala are mai multe avantaje decat se credea.

          Incalzirea in pardoseala ofera o caldura constanta si foarte confortabila, fara rafale de aer cald din ventilatoare sau radiatoare care pun in miscare praful sau mizeria. Absenta radiatoarelor inestetice usureaza amplasarea mobilei si creaza un mediu sigur, fara suprafete fierbinti expuse.

 
 

          Incalzirea in pardoseala emite o caldura constanta, confortabila si astfel se creaza un mediu sanatos, curat, linistit si sigur pentru ocupantii sai.

          “Te incalzesti incepand cu picioarele”. Este adevarat. Atunci cand picioarele tale sunt calde, te simti mai cald si mai confortabil in restul corpului. Deoarece sistemul AHT incalzeste camerele prin pardoseala, temperatura aerului este intotdeauna mai mare la nivelul pardoselii si scade incet catre tavan. Acesta este confortul.

          Umiditetea camerei devne mai sanatoasa si mai stabila. Spre deosebire de incalzirea fortata a aerului, caldura radianta are slabe sanse in a va crea disconfort datorita uscarii nasului sau pielii si de asemenea are slabe sanse in a produce daune mobilei.

          Deoarece aerul nu este dezumidificat, se simte ca si cand ar fi cateva grade in plus fata de temperatura reala. Si pentru fiecare grad mai mic de temperatura, veti economisi energie si bani.

          Incalzirea in pardoseala devine rapid una dintre cele mai populare forme de incalzire de interior din lume. Prin folosirea incalzirii prin pardoseala, o noua lume a confortului superior si a eficientei energetice a fost descoperita. Avantajele sunt multe iar motivele sunt simple.

 

          Caldura
          Sistemul de incalzire in pardoseala AHT radiaza o caldura constanta si confortabila, sigura si curata.
Procesul este sigur si fara zgomote, radiatoare sau ventilatoare.

          Confort
          Elementele largi AHT creaza o caldura constanta, fara zone calde si reci pe suprafata pardoselei.

          Eleganta
          Absenta radiatoarelor inestetice permite un design interior mai estetic, flexibilitate marita in amplasarea mobilei si folosirea la maxim a spatiului disponibil.

          Simplitate
          Covoarele AHT sunt usor de instalat, de fapt, la fel de usor ca asezarea unui covor. Timpul de instalare este signifiant mai mic in comparatie cu alte sisteme de incalzire in pardoseala.

          Siguranta
          Covoarele AHT sunt proiectate si produse la cele mai inalte standarde de siguranta

          Covorasele de incalzire indeplinesc cerintele clasa 2 electrocasnice, sunt produse cu dubla izolatie si au trecut cu succes testele de siguranta la stanardele IEC 60335-1 (pentru uz casnic si scopuri similare - siguranta, cerinte generale) si IEC 60335-2-96 (cerintele specifice pentru elemente de incalzit flexibile pentru incalzirea camerei )

          Covorasele de incalzire sunt de asemena certificate si agreate de catre Underwriters Laboratories (UL) in baza standardului UL1693 (incalzire electrica radianta) .

          Produsele AHT au fost testate si s-a dovedit ca au o radiatie electromagnetica neglijabila, mult sub cerintele minime a standardelor aplicate.

 

          Atunci cand sunt instalate in conformitate cu instructiunile de instalare, produsele sunt de calitate maxima si perfect sigure.

  • Pot fi instalate direct in adezivul pentru gresie, sub mocheta sau sub parchet.
  • Imaginati-va degetele de la picioare, confortabile, calde, într-o dimineata geroasa.
  • Incalzeste mai repede decat orice alt sistem de incalzire in pardoseala
  • Solutia perfecta pentru renovarea casei cat si pentru constructii noi.
 

         De aceea avem placerea de a va introduce in unicul sistem de incalzire electrica cu benzi de aliaje din materiale amorfe ‘’AHT”.

         Aliajele de metale amorfe sunt materiale ultramoderne, cele folosite sunt prezente sub forma de benzi cu latimi (de la mm pana la 10cm) si grosimi (20, 30mcr) variabile.

         Omogenitatea si uniformitatea aliajelor din interior ofera proprietati anticorozive, magnetice electrice si in mod deosebit termice mai mult decat orice alt metal cristalin.

         Acum va prezentam 10 idei de eficienta “AHT” incalzire cu benzi amorfe, dovedite de nenumarate ori in raport cu orice alta forma de incalzire:

 1. Sursa sigura de incalzire

         Benzile din metalele amorfe au suprafata mare  de transfer energetic si masa mica a elementului activ, de aceea lucreaza la temperaturi reduse.

        Sunt sigure si complet nepericuloase, nu functioneaza cu flacara deschisa, nu creeaza senzatii de sufocare sau mirosuri neplacute si nu implica arderi de oxigen.

 2. Performanta superioara de incalzire

         Datorita masei reduse de elementi de incalzire, “AHT” benzile din materiale amorfe se incalzesc mult mai repede decat sistemele de incalzire traditionale. E simplu de inteles ca in acest fel exista o reducere substantiala a consumului de electricitate.

 3. Viata lunga

         “AHT” are in mod evident o viata lunga datorita temperaturilor joase la care lucreaza elementii.

 

 4. Economisire de energie

         Benzile din materiale amorfe pot fi montate direct sub pardoseala astfel pot atinge temperatura dorita intr-un timp scurt, fata de radiatoare sau alte surse electrice de incalzire. In al doilea rind pierderile prin ferestre, usi si chiar tavan sint cu mult reduse deoarece caldura este degajata uniform de jos in sus.

 5. Diversitatea locatiilor

         Acest sistem de incalzire este potrivit pentru proprietati private (noi sau in renovare), cit si pentru cele comerciale si industriale, atit pentru interior cit si pentru exterior.

6. Potrivirea perfecta cu orice pardoseala

         “AHT” este singura incalzire care poate fi aplicata direct sub orice tip de pardoseala (dusumea de lemn, parchet, mocheta, gresie etc.), fara a afecta nici intr-un fel culoarea, lacul, adezivul etc, asta datorita temperaturii scazute la care lucreaza.

 7. Transfer energetic

         Elementele de incalzire sub forma de benzi din aliaje de metale amorfe de 25 de microni au o suprafata mare de transfer energetic lucrind la temperaturi scazute.

 

8. Costuri scazute de izolare

         “AHT” poate fi instalata cu costuri  minime deoarece nu necesita izolatia pe care incalzire prin cabluri electrice o necesita.

 9. Calitate superioara

         Benzile amorfe”AHT” sint fabricate in Uniunea Europeana, si dupa riguroase teste pentru calitate , siguranta si eficienta a obtinut toate aprobarile constind in certificate: CB, UL, NEMKO etc..

        10. Alte avantaje

         Cu costuri nesemnificative de instalare, fara costuri de intretinere sau service “AHT” este cu siguranta solutia unica, sigura, eficienta, confortabila, economica si ultramoderna pe care cu siguranta si-o doreste si o poate avea oricine.

          Marca “AHT” este deja recunoscuta pe piata internationala (Europa , America de Nord & Sud si Tarile Arabe), activeaza deja ca lider in incalzirea electrica sub pardoseala in 20 de tari ca producator de incalzire pentru interiorul cit si pentru exteriorul imobilelor.

                           Incalzire in pardoseala - Exterior

         Sistemul AHT de topire a zapezii si de prevenire a ghetii

         Sistemul AHT de topire a zapezii este ideal pentru cimentul exterior, asfalt, pavele, pietris si terenuri (terenuri de sport, etc). Bazate pe tehnologia noastra unica de panglizi din metale amorfe, acestea prezinta avantaje semnificative fata de alte tipuri de sisteme electrice sau hidraulice de topire a zapezii si de prevenire a ghetii.

         In prezent, AHT furnizeaza 2 tipuri de produse:

  • Benzi pentru incalzire subterana sau covoare la 250-500 Wati/mp
  • Benzi de protectie impotrivca inghetului pentru jgheaburi si tevi.
 

         Ambele grupe de produse se bazeaza pe un design unic al cablului termic subteran realizat din benzi de materiale amorfe, protejate de o izolatie robusta.

 

         Acest produs este proiectat sa indeplineasca cerintele standardului IEEE 515.1 pentru aplicatii subterane si de exterior.

         Sistemul AHT de prevenire a zapezii si ghetii pentru acoperis si jgheab este conceput sa fie simplu de instalat si cu randament crescut in functionare.

         Acoperisul, burlanele si jgheaburile ar trebui degajate de zapada si gheata deoarece acumularea acestora pot duce la daune. Tehnologia AHT permite instalarea si utilizarea sistemului de prevenire a zapezii si ghetii usoara si acceptabila pentru toata lumea.

          Acest sistem este format dintr-un cablu format din benzi da metale amorfe imbracat in doua izolatii LDPE pentru a indeplini cerintele clasa 2 a standardului IEC 60335-2-96. Banda de incalzire este invelita in folie de aluminiu. Cablul este montat in jgheaburi si burlane pentru a preveni acumularea de zapada si gheata. Izolatia este proiectata sa conduca caldura de la benzi dar sa pastreze cablurile de alimentare si benzile unscate.

 

 

          

 
 

          Pentru determinarea corecta in realizarea ofertei necesare aplicatiei dumneavoastra, respectiv alte detalii tehnice, va rugam sa contactati departamentele vanzare si tehnic, prin tel., e-mail sau fax vezi contact 

   

< Inapoi la produse