Acasa | Despre Noi | Harta Site | Contact

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
 
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
 
 
 
 
  Invertoare
 
              Echipamentele sunt produse atat in Uniunea Europeana cat si in China.

          Produsele sunt de tip digital si analog, fiind realizate cu tehnologii moderne in comutatie.

          Procesele industriale prezente, din ce in ce mai specializate, includ o mare varietate de sarcini critice ce trebuiesc alimentate si protejate corespunzator. Foarte multe sarcini sunt alimentate in curent alternativ dar exista si sarcini alimentate in curent continuu. Aceasta varietate a dus la restudierea si optimizarea solutiilor aplicate, aparand astfel posibilitatea alimentarii diferitelor sarcini cu tensiuni diferite, pastrandu-se in acelas timp randamentul intregului sistem.

 
 
            Invertoarele DC/AC sunt proiectate pentru alimentarea tuturor tipurilor de sarcini exceptie facand echipamentele cu filtru PFC (Power Factor Correction). De asemenea nu este posibila conectarea in paralel a invertoarelor. Iesirea de pe invertor este separata galvanic de intrare.

          Invertorul DC/AC are la baza solutii tehnice avansate cum ar fi frecventa inalta de comutatie cu controlul campului magnetic, functionarea bidirectionala, structura fara transformator sau controlul invertorului pentru obtinerea unui randament maxim, consum minim si stabilitate crescuta. Tensiunile DC nominale de alimentare sunt de la 24 la 220Vdc. Invertoarele pot alimenta echipamentele cu tensiune rectangulara (sinusoidala modificata) de 230V sau 3x 400V, cu frecventa de 50Hz si puterea pe iesire de 4.5kW

           Invertoarele sunt realizate in tehnologie "switchmode" si "hot-swap" pentru tipurile rack montate in paralel si realizarea redundantei N+1. Acestea furnizeaza un curent alternativ de calitate de la o sursa directa de energie (de obicei baterii) pentru cele mai variate aplicatii industriale cum ar fi uzinele bio sau de gaz, distributia de apa, statii de alimentare, telecomunicatii, etc.

          Invertoare pentru telecomunicatii

          Sistemele de telecomunicatii includ o mare varietate de sarcini ce trebuiesc alimentate corect si protejat.Invertoarele noastre sunt bazate pe o structura modulara ce poate fi adaptata la orice necesitate.

              Configuratia maxima se poate forma din modele de 1 sau 1.5kVA, permitand pana la 24kVA. In mod normal, sistemele de telecomunicatii mobile sau terestre, nu pot fi alimentate direct la reteaua electrica, acestea necesitand sisteme de back-up (baterii). Invertoarele pentru telecomunicatii sunt de tip "High – Intelligence", sistemul redundant fiind dotat cu static switch exterior.

 
          Raspundem cu promptitudine si profesionalism oricarei solicitari venite din partea clientilor, deci pentru orice aplicatie va rugam sa ne contactati sau sa transmiteti solicitarea dvs la nr. de fax sau prin e-mail.

 
 
  < Inapoi la produse