Acasa | Despre Noi | Harta Site | Contact

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
 
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
 
 
 
 
  Invertoare solare
 
               Invertoare si sisteme compacte multiplus pentru aplicatii solare si aplicatii duale solar-energetice.

          Echipamentele sunt de origine Europeana sau din China, Taiwan, Singapore. Aceste produse importate si comercializate de noi, sunt de inalta tehnologie si fiabilitate, fiind adecvate tuturor aplicatiilor si posibilitatilor utilizatorilor.
          Produsele noastre confera siguranta, protectie si eficienta tuturor aplicatiilor in care sunt utilizate.


 
 
            Invertoare solare cu aplicatie Off-Grid sau On-Grid

          O investitie intr-un invertor din aceasta serie nu presupune niciun risc. Eceste echipamente robuste, durabile si de inalta calitate au un randament de pana la 96.2%, cel mai mare randament al unei instalatii solare. Este o investitie de durata.

          Carcasa de aluminiu de inalta calitate si robusta ofera componentelor electronice ceamai buna protectie. Pentru sisteme cu montare pe acoperis, acum se pot oferi noi invertoare de serie. Cu randamente de pana la 98%, cu deosebita incredere si simplitate, acestea ofera utilizatorului productivitate maxima. Instalatorii vor fi foarte entuziasmati de acest invertor datorita usurintei cu care se intaleaza, utilizeaza si intretine.

           Datorita conexiunilor de diferite tipuri, conectorii de comunicare ofera de asemenea un acces simplu si sigur pentru utilizator. Toate echipamentele sunt echipate cu sisteme de racire silentioase si de aceea sunt indicate in sistemele solare rezidentiale.

          Invertoare solare cu controllere integrate

Aceste invertoare sunt echipate cu controllerul solat MPPT pentru a maximiza si regla puterea DC generata de panourile solare la incarcarea bateriilor de acumulatori. Tehnologie fara transpormator confera o conversie a puterii de incredere, totul folosind un controller de dimensiuni reduse. De asemenea, se pot conectasi sarcinii de tip motor cum ar fi frigidere, motoare, pompe compresoare si imprimante laser la fel cum se pot conecta si sarcini electronice cum ar fi televizoare, calculatoare, scule electrice si redresoare.

           Acest echipament este un invertor/redresor multifunctional, combinand functiile unui invertor, redresor solar MPPT si redresor pentru baterii, totul pentru a oferi suportul pentru o sursa de putere neintreruptibila de dimensiuni compacte. Ecranul LCD cuprinzator ofera operatii customizabile si usor accesibile cum ar fi curentul de incarcare a bateriei, prioritati incarcare si tensiuni de intrare acceptate in functie de aplicatii diferite.

          Acest echipament se caracterizeaza prin:

  • Invertor cu sinusoida pura
  • Controller solar MPPT integrat
  • Tensiune de intrare configurabila pentru aplicatii casnice si calculatoare personale
  • Curent de incarcare configurabil in functie de aplicatii
  • Prioritate AC/Solar configurabila de la ecranul LCD
  • Conectabil la sistemul energetic sau la generator
  • Auto restart cat timp se recupereaza AC
  • Protectie la suprasarcina si scurtcircuit
  • Incarcare a bateriei in etape pentru a optimiza performanta bateriei
  • Functie de pornire la rece


          Raspundem cu promptitudine si profesionalism oricarei solicitari venite din partea clientilor, deci pentru orice aplicatie va rugam sa ne contactati sau sa transmiteti solicitarea dvs la nr. de fax sau prin e-mail.

 
 
  < Inapoi la produse