Acasa | Despre Noi | Harta Site | Contact

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
 
 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
 
 
 
 
  Panouri solare pentru energie electrica
 
   

          Energia solara este solutia perfecta pentru utilizarea energiei alternative. Aceasta ofera fara limite o energie curata, sigura, regenerabila pe care o putem folosi atat pentru caldura dar si pentru electricitate. Toata lumea isi permite energia solara, este mai eficienta si mai la indemana ca niciodata. In ultimii ani s-a inregistrat o crestere a cererii de panouri solare la nivel mondial de aprox 50% pe an.

          Energia solara este o oportunitate de investie. Odata cu avansarea tehnologiei, pretul panourilor solare scade. Se asteapta ca energia solara sa fie mult mai importanta decat energia eoliana in ceea ce proveste alimentarea sistemului energetic national

 
 
 

          Principalele avantajele panourilor solare si a altor surse regenerabile sunt: o mai mare independenta fata de combustibilii fosili importati, un mediu mai curat, diversitatea surselor de energie si scaderea pretului energiei electrice.

          Componenta principala a unui sistem solar electric este panoul fotovoltaic, in care lumina naturala este utilizata in producerea curentului electric continuu. Alte componente ale sistemului cum ar fi redresorul, invertoarele, sigurantele, etc. asigura transferul acestei energii electrice de la panourile solare la echipamentele electrice.

          Panourile solare sunt conectate in serie, dimensiunea unui astfel de sir fiind data de puterea ceruta si tensiunea invertorului. Modulele solare nu necesita mentenanta si au o durata de viata foarte mare (unii producatori oferind chiar 25 ani garantie). Sistemele solare individuale sunt folosite mai putin deoarece pentru a face fata unui scenariu nefevorabil cum ar fi 2-3 saptamani de iarna fara soare, pentru a acoperi necesarul de electricitate, este nevoie de un numar foarte mare de panouri solare. Cel mai utilizat este sistemul hibrid, dimensionat optim de catre specialistii nostrii in functie de necesitatile dvs.

          Departamentul nostru tehnic va poate dimensiona sistemul solar de care aveti nevoie, cu montaj pe acoperis sau terestru, astfel incat sa obtineti un randament maxim al sistemului, la un cost minim.

 
 
     
 
  < Inapoi la produse